Maart 2024

Beste yogi,

Alles wat je aandacht geeft groeit.

In maart staat de natuur niet stil, ze maakt zich klaar voor een nieuw seizoen,

“De Lente”

In dit seizoen staat groei in de natuur centraal. Hoewel het weer onvoorspelbaar is. De natuur moet zich aanpassen aan dat wat het voor haar kiezen krijgt. Het beste daar uithalen om te groeien naar weer een betere, grotere versie van zichzelf ten opzichte van vorig jaar.

 Ook tijdens de yogalessen van maart gaan we de aandacht brengen bij jouw eigen groei. Jij bent nog onderweg tijdens die 90 dagen van verandering die je jezelf hebt voorgenomen aan het begin van januari. Breng je aandacht weer terug naar je intenties die doelen die je gesteld hebt, de wensen die je hebt voor 2024.

Groeien is niet altijd makkelijk het leven is onvoorspelbaar en loopt niet altijd zoals jij zou willen (net als het weer dat ook niet altijd zo is als de natuur het graag wil). Je zult je dus aan moeten passen aan datgene wat je op jouw weg tegenkomt. Dat zijn soms minder leuke dingen, neem die momenten kort in gedachten, wat kun je er van leren? Hou die leermomenten vast en dat wat je niet meer nodig hebt van die gebeurtenissen, zet dat op een wolkje en laat dat los.                                                           

 Bron Ingspire

Sta ook stil bij datgene wat je al bereikt hebt en wees dankbaar voor de mooie momenten laat ook deze gebeurtenissen niet zomaar voorbij gaan. Neem de kracht en het gevoel van zelfvertrouwen wat deze momenten je geven mee in de maand maart. En Groei!!!

De lessen van maart gaan je helpen om te groeien, zorgen voor zelfvertrouwen en helpen je meegaan met de flow van het leven, volgen de natuur naar het nieuwe seizoen lente. De seizoenen volgen elkaar op onder invloed van de stand van de zon en de maan. Het wordt steeds langer licht en de temperatuur gaat omhoog. Fijn dat de lente eraan komt.

Ik groei en leer graag van jou. Ik zie je terug op de mat of de stoel.

Namasté,

Odilia