Mei 2024

Mei

Thema Bloei

De natuur komt tot uitbarsting bloemen laten het mooiste van zichzelf zien. Dieren krijgen jongen er ontstaat nieuw leven. De dagen worden langer en warmer. We hebben meer mogelijkheden om naar buiten te gaan de frisse lucht in. Te genieten van de zon op je huid en de wind door je haren.

Het is tijd om tot bloei te komen. De energie die je krijgt van de frisse lucht en beweging gebruik haar om te genieten van je leven, wat het je ook brengt. Accepteer dat het leven niet altijd zo gaat zoals jij wilt. Zit het tegen, leer en groei en haal het beste uit die momenten.

Tijdens de lessen van deze maand, brengen we de aandacht naar binnen door te luisteren naar jezelf en je intuïtie te volgen, kun jij je leven inrichten zoals het goed voelt voor jouw. Vol zelfvertrouwen, liefde en energie. 1 van de lessen staat in het teken van de maan de yin energie. Wees nieuwsgierig naar wat zij voor jou bloei kan betekenen.

Een mooi moment om een wandel meditatie te doen. Je kunt hiervoor het bos in of de duinen maar ook dichter in de buurt kun je de rust, ruimte en schoonheid om je heen ontdekken. Laat je oortjes thuis en voel hoe jou voeten de aarde raken, luister naar de geluiden om je heen, voel de wind of de warmte, ruik de geuren van gras, bomen, bloemen. Leef in het moment en geniet.

Namasté,

Odilia