Naam Mooier yoga

Ontstaan en uitleg naam Mooier yoga,

Inspiratie krijg je op verschillende manieren. Het kan een mooie foto zijn, een tekst die je leest, een gesprek dat je voert. Of zoals in mijn geval wanneer je midden in de nacht wakker wordt en niet meteen meer kan slapen.

Hoe geef ik mijn droom, het geven van yogalessen, vorm? Hoe gaat mijn droom heten?

Het moest een naam zijn die meer was dan alleen een naam. Het moest iets betekenen iets wat voor iedereen herkenbaar was. Het moest inspiratie brengen voor iedereen.

Na flink wat puzzelen ontstond Met Ontspanning Ontstaat Inspiratie En Rust. Dat was het precies voor mij. Door de ontspanning kreeg ik inspiratie voor mijn eigen yogalessen en de rust in mijn leven die ik zocht. Het leven is mooier geworden.

Als ik met mensen praat merk ik dat, zij mijn uitdagingen herkennen. Als ik dus ontspanning, inspiratie en rust vindt in yoga. Wie weet jij ook!

Maak jouw leven Mooier met yoga!