April 2024

Beste Yogi,

April doet wat hij wil!!

En jij? Wat doe jij? Doe jij wat je hart je ingeeft of volg je de weg die andere van je verwachten?

En hoe praat je tegen jezelf als het gaat over het bereiken van je doel of de to-do’s die je gesteld hebt voor jouw dag. Ben je lief en aardig, zoals je ook de mensen om je heen zou motiveren om hun doelen te bereiken of ben je streng voor jezelf en is het nooit goed genoeg? Neem is de tijd om te luisteren naar de stem binnen in jou, hoe praat zij tegen jou? Kun je nog verbetering aanbrengen in de benadering en motivatie van jezelf.

Maak van april de maand om jezelf open te stellen voor verandering. Te leven naar je doelen en intenties die je hebt gesteld in janauri. Liefdevol en vol compassie binnen jouw eigen grenzen.

In deze maand gaan je ruimte maken in je lichaam tijdens de lessen. Ruimte zodat je je flexibeler kunnen bewegen in je schouders en heupen. Maar ook ruimte in ons hoofd waardoor we met meer liefde en compassie tegen jezelf en anderen gaat praten. Als je lief bent voor jezelf straal je dit ook uit naar de  mensen om je heen. Op deze manier ben jij een inspiratie voor anderen.

Heb je gemerkt dat je met yoga beter voor jezelf zorgt en dat je groeit. Deel dan jouw ervaringen met mensen om je heen. Hebben zij ook interesse in het volgen van yogalessen. Ze zijn van harte welkom bij Mooier yoga, wonen zij hier niet in de buurt laat ze op zoek gaan naar een yogastudio bij hun in de regio zodat ook zij de voordelen van yoga kunnen ervaren.

Namasté

Odilia Rehorst

Mooier yoga