Februari 2024

Lieve yogi,

Het is februari, de eerste weken van 2024 liggen achter ons. Weken waarin je bent begonnen met een nieuwjaar, met nieuwe doelen, wellicht goede voornemens om jouw leven mooier en fijner te maken. Het vast houden van die goede voornemens ervaren we vaak als lastig.

Wees lief voor jezelf en spreek je zelf niet te streng toe. Het duurt 90 dagen om een nieuwe gewoonte in je leven te integreren. En die 90 dagen zijn nog niet voorbij.

Deze maand staat bij Mooier yoga in het teken van zelfzorg. Ga op een liefdevolle manier na wat belangrijk is voor jou. Wat heb jij nodig om je fijn te voelen? Voel je niet schuldig om tijd te nemen voor jezelf. Je bent namelijk een mooier mens als je goed zorgt voor jezelf en dat zul je ook naar andere uitstralen.

In februari neem je tijdens de yogalessen ook weer tijd voor jezelf. In de studio ben je er voor jouw momentje me-time. Het gebeurt op jouw matje. Ook al zijn er meer yogi’s aanwezig. Het draait in jouw yogales om jou. Ik ben dankbaar dat jij hebt gekozen voor mijn yogalessen, met mijn kennis heb ik weer een aantal mooie, fijne, intensieve en ontspannen lessen gemaakt met jou in mijn gedachten.

Ik wil je uitdagen, samen met jou, je grenzen vinden, waardoor je flexibeler wordt in lichaam en geest. Waardoor je leert jouw grenzen te bewaken. Ik hoop dat mijn lessen je uitdagen om bij jezelf naar binnen te gaan en nieuwe dingen te ontdekken, terwijl je voor jezelf zorgt.

De maand februari is met Valentijnsdag, de dag van de liefde, nu ook een moment voor zelf zorg en zelf liefde zonder je schuldig te voelen. Met lessen die in het teken staan van, kracht, liefde en relaxen.

Ik zie je graag in de studio

Namasté

Odilia Rehorst