Juni 2024

Juni

thema Aarden

Juni is voor mij de maand waarin ik jarig ben. Een moment waarop je even terug komt bij jezelf. Een moment van bezinning. Misschien ook een moment waarop ik me realiseer dat ik weer een jaartje ouder geworden ben 😉. Wat ben ik daar dankbaar voor!! Voor het jaar dat achter mij ligt en voor het nieuwe jaar dat voor mij ligt. Het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen.

Na al die gedachtes is het tijd om weer met beide benen op de grond te komen. Het jaar zit op een splitsing we zijn bijna op de helft. De zomer komt er aan de warmte van de zon op je huid een tijd van vakantie en wellicht een mooie reis in het vooruitzicht.

Deze maand gaan we er tijdens de yogalessen een feestje van maken waarbij we krachtig met beide benen op de grond de zomer tegemoet gaan.

Blijf niet te veel hangen in gedachten wat er had kunnen zijn of wat er kan zijn maar geniet van het moment nu. En wees jezelf dankbaar dat je tijd hebt genomen om op je mat of stoel even de aandacht bij jezelf te brengen.

Namasté

Odilia