Januari 2024

Lieve Yogi,

Ik wens jou voor 2024 Liefde, Geluk en een Goede Gezondheid. Dat jouw wensen voor 2024 mogen uitkomen.

Ben je iemand die mediteert neem dan jouw wensen en doelen mee in jouw meditatie en stel deze als intentie van jouw meditatie. Zij zullen je helpen om deze doelen te bereiken. Vind jij mediteren lastig en lukt het je niet om tijd te vinden voor een moment voor jezelf. Maak het dan niet te groot een nieuw begin kan ook klein zijn. Kleine stapjes per keer. Sta  je stil bij een stoplicht, in de rij bij de kassa, wacht je op het opstarten van je computer of voor je kindje zijn/haar mond open doet voor een nieuwe hap eten, adem een keer bewust uit en in, 😉 moet je langer wachten maak hier dan 3x van. En daar is jou Nieuwe begin.

De lessen starten op maandag 8 januari om 19:00 uur Hatha yoga, 20:15 uur Yin yoga. Volg jij lessen op dinsdag dan ben je op 9 januari welkom om 19:00 uur Hatha yoga, Of tijdens de nieuwe les om 20:15 uur Hatha-Yin yoga. Voor de woensdag lessen ben je welkom op woensdag 10 januari om 9:00 uur voor Hatha yoga, en om 10:45 uur voor de stoelyogales. Wil je voor de stoelyogales gezellig een kopje thee drinken vanaf 30 minuten voor dat de les start is de deur open en ben je van harte welkom.

Op zaterdag 20 januari start de zwangerschapsyogales. Heb jij interesse in het volgen van yoga tijdens deze bijzondere tijd van jullie leven. Kijk voor meer informatie op www.mooieryoga.nl of laat ze een mail sturen naar odilia@mooieryoga.nl. Zo kunnen jij ontspannen en fit je zwangerschap door.

Een Nieuw Begin,

We starten 2024 met een nieuw rooster nieuwe tijden voor lessen en ook toevoegingen van lessen aan het rooster. Dat kan best wel even wennen zijn aan je nieuwe starttijd. Heb je vragen stel ze me gerust via de mail of de app. Meld je op deze manier ook af voor de les die je volgt. Zo kunnen yogi’s die willen ruilen van les, omdat dat tijdstip beter uitkomt in hun weekplanning toch een les volgen. Plan een vast moment in de week voor me-time (tijd voor jezelf en volledig de aandacht voor jou), een yogales kan hier een hele mooie invulling voor zijn. Lukt dit niet om wat voor reden dan ook is het erg belangrijk om een ander moment in te plannen. Probeer regelmatig echt even tijd voor jezelf te nemen. Het is belangrijk voor de rust van je lichaam en geest om tijd voor ontspanning in te plannen.

Zo kun je daarna weer opnieuw beginnen.

Start jij samen met mij aan een nieuw jaar. Ik sta voor je klaar om je lekker te laten bewegen, rustig en bewust te helpen ademen. Als je vragen hebt sta ik je bij met mijn kennis. Heb je vragen stel ze gerust, in de les, op de app of via de mail.

Tot snel op de mat of de stoel.

Namasté

Odilia